Carretera de Vic a Arbúcies 20-28 08552 Taradell (Barcelona)
Ampliació de les instal·lacions
AMPLIACIÓ INSTAL.LACIONS.jpg

Ampliació de les instal·lacions

El 2019 s'han acabat les obres d'ampliació passant d'una superfície de 1600m2 a una de 3200m2.

Mecàniques Taradell ha passat d'ocupar 1.600-3.600 metres quadrats la localitat homònima de Taradell (Barcelona). La capacitat de treball i la qualitat dels seus productes, juntament amb la demanda creixent dels seus clients, els va suposar la necessitat d'ampliar, fins a duplicar, les seves instal·lacions per poder cobrir-la.

Tot i que als seus inicis Mecàniques Taradell estava més dedicada a la reparació i el manteniment, amb els anys s'han anat especialitzant en la construcció de maquinària i components i mecanitzats segons el disseny del client, en sèries curtes, mitjanes i prototips. A més, estan capacitats per desenvolupar la màquina completa. I ara, amb l'ampliació, poden fer peces de més dimensió. La seva producció està destinada a sectors diversos com el metal·lúrgic, la fusta, les renovables, el sector aeronàutic, l'automoció, la impressió, l'embalatge, l'alimentació...

I és que la seva capacitat de treball abasta des del tall de material fins a la mecanització (fins a una longitud de 4 metres), soldat, pintat, compten amb dues cabines de pintura i muntatge en cas que el client els subministri els plànols per lliurar la màquina finalitzada.

mauina-dmf-220.jpg
maquina-5-ejes.jpg
img-projecte.jpg

D'altra banda, l'augment d'espai també els ha permès ampliar el parc de maquinària i avui compten amb dues fresadores de bancada fixa, 5 centres de mecanitzat i un de més de 5 eixos, un torn CNC, un robot de soldadura, un braç roscador plantògraf i 7 aparells de soldadura contínua, a més d'un equip de plasma, una entalladora, una premsa hidràulica, 3 serres automàtiques, una serra CNC, dos trepants i una plegadora, un torn, 3 equips d'arc polsat, 7 ponts grua i dues cabines de pintura de 40 m2, al costat d'un magatzem intel·ligent per emmagatzemar barres de 6 metres.

ÚLTIMES NOTICIES

A continuació li mostrem les últimes noticies relacionades amb Mecàniques Taradell

Nova instal·lació d'energia solar

Mecàniques Taradell promou l'energia solar amb una nova instal·lació de plaques solars.

Nova màquina DOOSAN DNM 5700

Mecàniques Taradell amplia el seu equip de màquines CNC.

Ampliació de les instal·lacions

El 2019 s'han acabat les obres d'ampliació passant d'una superfície de 1600m2 a una de 3200m2.
logo-footer logo-footer