Carretera de Vic a Arbúcies 20-28 08552 Taradell (Barcelona)

Mecàniques Taradell

Especialitzats en la construcció de maquinària i components segons disseny del client.

Especialitzats en la construcció de maquinària i components segons disseny del client.

És una empresa fundada l'any 1966 que es dedica a la construcció de maquinària i a la mecanització de peces. Disposem d'unes modernes instal·lacions, ja que el juliol de 2018 es van començar les obres d'ampliació on es va passar de treballar en una nau de 1600m2 a una de 3200m2. Això ens permet fabricar maquinària de dimensions considerables.

Estem especialitzats en la construcció de maquinària i components segons disseny del client en sèries curtes, mitjanes i prototips per a diversos sectors: metal·lúrgic, fusta, renovables, aeronàutic, automoció, impressió, embalatge, alimentació, etc.

La nostra organització i el nostre àmbit d’actuació en creixement continu, junt amb les necessitats dels nostres clients, ens converteixen en una empresa oberta al futur i amb capacitat per afrontar nous reptes. La nostra maquinària ens permet assolir un volum de producció elevat i oferir als nostres clients un alt nivell de qualitat.

Disposem de maquinària especialitzada per a treballs de mecanització de peces fins a 4 m de longitud, caldereria i acabats de pintura.

Mecaniquestaradell-0032.jpg

INSTAL·LACIONS

Soldadura i caldereria

Disposem d'una àmplia secció de soldadura igual que un equip de soldadors certificats.

Equipada amb soldadors d'arc polsat ESSAB, equips de soldadura contínua i un robot de soldadura Panasonic.

Complementada per a tots els treballs necessaris amb un plasma, una plegadora de 2 metres, una premsa hidràulica vertical de 100 tones, màquines roscadores, entre altres equipaments.

Mecanitzats

La nostra varietat de màquines, sumada al nostre equip, amb anys d'experiència al sector, ens permeten realitzar gran varietat de mecanitzats.

Disposem de dues màquines Soraluce, una amb bancada de 3,5 metres i un altre de 2,5 metres, totes amb capçal giratori.

Una màquina de cinc eixos DMG MORI, i també una altra màquina de la mateixa casa de 2,2 metres de bancada i capçal giratori.

Tenim també un torn de la casa Okuma, amb 3 eixos i torreta motoritzada. I fins a sis controls més de mecanitzat 3 eixos, de diverses mides, alguns d'ells equipats amb 4rt eix, sondes de mesura i mesuradors d'eina automàtics incorporats.

 

Muntatge

Tenim un equip especialitzat i amb experiència en muntatge de màquines.

A més d'una part de les instal·lacions dedicada només per a aquests, equipada amb ponts grues de fins a 10 tones, que ens permeten satisfer les necessitats dels nostres clients, des de muntatges petits, a grans màquines.

Pintura

Disposem de dues cabines de pintura. Totes elles equipades per ser accessibles amb pont grua i amb capacitat per a peces o màquines de fins a 8 metres de llargada.

A més a més, també disposem de sistemes de neteja tant amb gel com amb aigua a pressió de la casa Karcher.

Això ens permet donar al client un servei de peça totalment acabada.

Tall

Disposem d'una secció de tall equipada amb dues serres automàtiques i dues serres CNC.

A més a més d'un magatzem automàtic per a emmagatzematge de matèria primera de barres de més de 6 metres de llarg.

Oficina tècnica

A la nostra oficina tècnica tenim personal qualificat per a programació CAD/CAM, mitjançant el programa Mastercam.

logo-footer logo-footer